FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: CE Alliberadrenalina
Foto: CE Alliberadrenalina

Notícies - 14/12/2022

Tarragona tanca la temporada de Marxa Nòrdica

Tarragonès Marxa nòrdica

La Marxa Nòrdica de la Imperial Tàrraco Trail ha estat l’encarregada de tancar el teló del Circuit Català de Marxa Nòrdica d’aquest 2022. Organitzada pel Club Excursionista Alliberadrenalina, la caminada ha recorregut el Patrimoni Històric del Pont del Diable.

Uns 100 participants han sortit a les 10h del Parc del Francolí de Tarragona (Tarragonès) i han caminat per camins a través dels quals els romans transportaven l’aigua a la ciutat. També han pogut gaudir dels camins que voregen el Riu Francolí. El recorregut circular ha tingut un total de 13 km amb un desnivell positiu de 168 m.

18 caminades de Marxa Nòrdica arreu del territori

El Circuit Català de Marxa Nòrdica d’enguany ha comptat amb 18 caminades que han recorregut tot el territori entre els mesos de març i desembre. En concret, va ser la 6a Ecomarxa del Centre Excursionista Ripollet l’encarregada d’encetar el Circuit el passat 13 de març a Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental). El passat 4 de desembre la Marxa Nòrdica de la Imperial Tàrraco Trail va tancar el calendari amb un bon nombre de participants.

Des de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) volem agrair a tots els participants de l’edició del Circuit d’enguany, així com a totes les entitats organitzadores i els voluntaris que l’heu fet possible. Esperem tornar a veure-us a tots aviat en l’edició del 2023.