FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

Marxa Nòrdica de la Imperial Tàrraco Trail

Distància 13,2Km
Desnivell +168m

Aquesta prova forma part de
2023 - Circuit Català de Marxa Nòrdica

Tarragonès Marxa nòrdica
Entitats organitzadores

CLUB EXCTA. ALLIBERADRENALINA

Contacte

611 445 295
info@alliberadrenalina.com / xavier.torres@alliberadrenalina.com

El dia 3 de desembre a Tarragona us esperem a la Marxa Nòrdica de la Imperial Tàrraco Trail. Organitza el Club Excursionista Alliberadrenalina i es l’última prova del Circuit Català de Marxa Nòrdica de la FEEC – 2023.

Es una activitat esportiva no competitiva que es realitza fent servir la tècnica de la marxa nòrdica.

El recorregut serà per el Patrimoni Històric del Pont del Diable. Sortirem del Parc del Francolí i caminarem per on els romans transportaven l’aigua a la ciutat. També podrem gaudir dels camins que voregen el Riu Francolí.

 • Lloc de sortida: Parc del Francolí – Tarragona ( Darrera Edifici Guardia Urbana de Tarragona ). L’hora de sortida de la caminada de marxa nòrdica serà a les 10.00h del matí. La recollida del dorsal serà a partir de les 08.30h a la mateixa sortida.
 • Recorregut: Itinerari circular de 13,2 km amb un desnivell+ de 168m.
 • Nivell: Fàcil
 • Durada: Màxim de 3,5 h previst per l’organització.
 • Podeu veure el track de la ruta:https://es.wikiloc.com/rutas-marcha-nordica/marxa-nordica-i-caminada-imperial-tarraco-trail-2022-115393716 (Marxa Nòrdica i Caminada Imperial Tarraco Trail – 2023)
 • Avituallaments: Hi haurà un avituallament intermig lleuger al KM 6,5. Al finalitzar hi haurà un avituallament complert al Parc del Francolí – Arribada.
 • Hi haurà un sol recorregut circular de 13,2 km amb un desnivell+ de 168 m. El camí el tindrem marcat amb cintes de la FEEC i potser també un petit tram amb cintes vermelles i blanques del Club.
 • Cada participant ha de portar el seu material de marxa nòrdica. No tindrem disponibilitat de bastons de marxa nòrdica en opció de lloguer.
  Som respectuosos amb l’entorn, per això es molt important que el dia de la prova portis el teu got reutilitzable per poder beure durant els avituallaments.
 • No es podem portar gossos a la cursa.

 

Per a més informació podeu visitar https://alliberadrenalina.com/caminada-i-marxa-nordica-tgn/