FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Buff Mountain Festival
Foto: Buff Mountain Festival

Notícies - 26/08/2020

Suspès definitivament el Buff Mountain Festival de la Vall de Boí

Alta Ribagorça Curses per Muntanya

La pandèmia de la Covid-19 obliga a suspendre un altre esdeveniment esportiu de muntanya, en aquest cas, el Buff Mountain Festival que s’havia de celebrar a la Vall de Boí entre el 4 i el 6 de setembre. 

Els organitzadors del Buff Mountain Festival Vall de Boí han decidit suspendre el festival que estava previst pels dies 4, 5 i 6 de setembre. Aquesta decisió ve donada per la nova situació de pandèmia decretada per la Generalitat. L’esdeveniment complia amb totes les mesures de seguretat i protocols aprovats per les federacions però finalment s’ha decidit que no podria garantir que es mantinguessin trobades de màxim deu persones i s’ha ajornat fins l’any vinent.

Així doncs, les proves de la Buff Epic Trail de 12km, 26km i 42km hauran d’esperar fins l’any vinent. De moment, la data assenyalada per la represa d’aquest festival serà del 8 a l’11 de juliol del 2021. 

El mundial de curses per muntanya es farà a Catalunya el 2021

D’altra banda, el que si que està assegurat és que la Buff Epic Trail que se celebrarà entre el 8 i l’11 de juliol de 2021 a la Vall de Boí serà la seu del Mundial de Curses per Muntanya (ISF) que estava programat pel mes de juliol d’aquest any. La cursa però a causa de la crisi de la Covid-19, es va suspendre ja el passat mes d’abril. 

Des de l’organització de la ISF ja es va reforça la candidatura catalana un cop es va saber que la cursa quedava suspesa en l’edició d’aquest 2020. Així Catalunya acollirà novament un mundial de curses per muntanya el pròxim estiu.