FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 15/04/2014

S’ofereixen 12 places per a les Estades d’Escalada per a Joves de la FEEC, al maig al Berguedà

Escalada Formació

L’Àrea de Formació de la FEEC convoca, de l’1 al 4 de maig, les Segones Estades d’Escalada per a Joves de la FEEC, per a nois i noies d’entre 14 i 17 anys, al Berguedà. L’objectiu principal de les Estades és que els joves puguin conèixer les diferents especialitats d’escalada així com les seves tècniques de seguretat més importants, sempre acompanyats d’instructors que els puguin orientar tècnicament. També es volen treballar hàbits esportius i fomentar la convivència entre els participants. A més, és una gran oportunitat per fer grup entre els joves i que posteriorment es puguin seguir trobant per fer aquesta pràctica esportiva.

S’ofereixen 12 places que s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Els joves interessats a participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació que es requereix a la seu de la FEEC. El termini de recepció de sol·licituds és el 21 d’abril de 2014, la taxa és de 125 euros i cobreix les despeses d’allotjament i les dietes.

Una setmana abans es realitzarà una sessió de presentació de les Estades a la seu de la FEEC. En aquesta sessió, els tècnics de les jornades detallaran el programa definitiu de les activitats i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès.