FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/02/2014

S’obren les inscripcions del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya

Curses per Muntanya Formació

El Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya (CTCMC) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) obre la convocatòria d’inscripcions per a les proves d’accés d’aquesta temporada 2014. L’objectiu del CTCMC és crear un equip d’esportistes que els permeti arribar al més alt nivell millorant les seves capacitats i aptituds com a corredors, motivant-los i preparant-los física i mentalment.

Per realitzar la inscripció cal tenir una edat compresa entre els 15 i 21 anys. Tota la informació necessària es troba en el document publicat a la secció de la CTCMC del web de la FEEC. S’ha de presentar un formulari d’inscripció, una fotocòpia del DNI i de la llicència de la FEEC del 2014 amb habilitació a la FEDME. El termini per presentar la sol·licitud finalitza el 20 de febrer i s’ha de presentar a la FEEC. Els menors d’edat és necessari que presentin una autorització conforme poden realitzar les proves.

Les proves d’accés al CTCMC, que es realitzaran al Pavelló Esportiu de l’Avellaneda de Ripoll, el diumenge 23 de febrer a partir de les 10 del matí, consistiran en potenciar el tronc inferior, en velocitat i en realitzar una cursa vertical que s’explicarà el mateix dia. Per realitzar les proves és necessari dur calçat  i roba esportiva, i un monitor de freqüència cardíaca (pulsòmetre).