FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Adrià Chueca
Foto: Adrià Chueca

Notícies - 26/11/2021

S’obre la convocatòria per a les Estades hivernals de la FEEC

Cerdanya Alpinisme Alpinisme

Les últimes Estades de l’any destinades a socis i sòcies d’entitats excursionistes amb llicència federativa i edats compreses entre els 14 i 17 anys es faran del 27 al 30 de desembre al refugi Prat d’Aguiló situat al Parc Natural Cadí-Moixeró. Per poder participar en aquestes Estades és necessari un mínim d’experiència en alpinisme (estival i hivernal) i escalada en roca, així  com una bona condició física i disposar del material individual necessari.

L’objectiu principal és generar dinàmiques de grup i convivència enfocades a la muntanya i a un tipus d’activitat concreta que és l’alpinisme. S’introduiran els conceptes bàsics de seguretat hivernal i els mètodes de progressió més adequats a cada terreny i s’ensenyaran els mètodes d’assegurament en terreny nivós i d’autoprotecció en roca.

Detalls de la convocatòria

El màxim de places són 12 i, en cas que no s’arribi als 8 inscrits, no es realitzaran les estades. Les places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació i, si hi hagués més sol·licituds que places, tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat anteriorment en les estades de la mateixa especialitat en primer terme i en altres estades en segon.

Els joves interessats a participar-hi hauran d’enviar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix al correu electrònic estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el dia 14 de desembre de 2021.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. Els desplaçaments fins al lloc de trobada i el de tornada aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les Estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Tota la informació detallada així com el preu de l’activitat es publicarà el dia 25 de novembre de 2021. A través d’aquest enllaç podreu trobar la informació.