FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/11/2013

S’obre la convocatòria del Premi Juanjo Garra per activitats d’alt nivell i expedicions

Alpinisme

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) reconeix les activitats alpinístiques i les realitzacions esportives més destacades de cada temporada a través de les subvencions de la Comissió d’Activitats d’Alt Nivell i Expedicions.

Aquestes subvencions enguany prenen el nom de Premi Juanjo Garra per homenatjar el conegut alpinista i càmera d’alçada, que va perdre la vida en l’ascensió al Dhaulagiri (8.167 m).

D’acord amb les bases del premi, les  activitats d’alt nivell i expedicions que s’hi poden presentar han d’estar realitzades durant el període comprès entre el 15 de novembre del 2012 i el 15 d’octubre del 2013. Les sol·licituds s’han de presentar a la FEEC o enviar per correu electrònic fins al 7 de gener de 2014. Les bases del premi, així com el formulari de sol·licitud, es poden descarrregar des de la pàgina de la Comissió d’Activitats d’Alt Nivell i Expedicions del web de la FEEC.

Les sol·licituds es classifiquen segons la categoria, entre les que hi ha: escalada en gel i drytooling, escalada en paret, alpinisme europeu, alpinisme extra europeu i altres activitats d’alt nivell. Les propostes que siguin acceptades seran publicades i es podran consultar al web de la FEEC per a la seva difusió.