FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 18/12/2015

S’obre la convocatòria a les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Escalada

Escalada esportiva

L’Àrea Tècnica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha obert la convocatòria a les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Escalada de Catalunya (CTEEC) que se celebraran el 16 de gener de 2016.

El CTEEC de la FEEC té l’objectiu de preparar esportistes d’alt nivell per a la competició i formar-los igualment en els valors humans, així com hàbits esportius, higiènics i dietètics.

Els esportistes del CTEEC poden gaudir gratuïtament d’instal·lacions i entrenaments dirigits per un equip directiu i tècnics de la FEEC, amb l’objectiu de formar un grup competitiu i representatiu a nivell català.

Les sol·licituds d’inscripció es poden fer arribar a l’Àrea Tècnica de la FEEC juntament amb la documentació que es requereix, fins el 8 de gener de 2016.

Per als nous esportistes que siguin seleccionats per a passar les proves, la data d’aquestes serà el 16 de gener de 2016 a les 10.30 hores al rocòdrom Climbat La Foixarda (Camí de la Foixarda 14-18, 08038 Barcelona) de 10.30 a 14.00 hores.