FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/12/2015

S’obre la convocatòria a les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya

Alpinisme

El Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya (CTAC) obre la convocatòria per presentar les sol·licituds per a les proves d’accés per a noies, fins el 31 de desembre. Aquesta temporada passada el CTAC es va unificar amb el Grup Femení de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya (GFTAC) per a formar una sola unitat.

L’objectiu del centre és crear un petit equip de joves alpinistes d’alt nivell, i potenciar les seves qualitats físiques i motrius, donant formació sobre tècnica, tàctica i estratègia en varies modalitats de l’alpinisme modern i aportant coneixements i experiències úniques per a la formació integral dels alpinistes.

Per inscriure’s a les proves cal que les noies presentin el formulari de la sol·licitud adjunta, el currículum esportiu complimentat, i els documents que es requereixen de forma presencial a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona) o per correu electrònic a brenda.puigredon@feec.cat abans que s’acabi l’any.

El CTAC realitzarà les seves proves d’accés el 17 de gener de 2016 i el lloc es confirmarà després de valorar les sol·licituds i els currículums esportius rebuts. Les proves constaran d’un test aeròbic (esquí de muntanya), de força, una prova d’escalada esportiva, una d’escalada d’autoprotecció, i en el cas que les condicions ho permetin una prova d’escalada en gel.

Les activitats bàsiques que es realitzen des del CTAC se centren en una concentració mensual d’una durada aproximada d’un cap de setmana o varis dies aprofitant vacances o ponts, on es posen en pràctica els coneixements.