FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Setmana intensa del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de la FEEC a Eslovènia | FEEC

Notícies - 07/03/2014

Setmana intensa del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de la FEEC a Eslovènia

Escalada esportiva

El Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de la FEEC (CTEEC) s’ha concentrat a la ciutat Eslovena de Rakitnik, del 24 de febrer al 3 de març. Els membres del CTEEC, que han entrenat amb escaladors de la selecció juvenil eslovena, s’han allotjat a casa de l’entrenador eslovè Simon Margon, qui també ha dirigit moltes sessions d’escalada. La trobada ha servit per conèixer la rutina diària d’altres escaladors, així com per millorar la tècnica de búlder i d’escalada esportiva.

Les sessions d’entrenament s’han realitzat en diversos rocòdroms de la localitat on els escaladors catalans han practicat simulacions de competicions, realització de vies a vista, sessions d’estiraments amb exercissis variats i visites d’escaladors destacats del país, com ara: Natalija Gros, excompetidora de la selecció d’escalada eslovena. El membres del CTEEC també han tingut l’oportunitat d’assistir als entrenaments de l’equip sènior del país i realitzar sessions en les instal·lacions noves del búlder de l’equip.

A la trobada, organitzada pel director del CTEEC, David Gambús, hi han assistit els següents sportistes: Rut Casas (Grup Excursionista Manlleu), Olivia Marsella (Unió Excursionista de Sabadell), Álex Hernández (Club Esquí Berguedà), Marta Palou (Club Excursionista Ascensiones Guiadas) i Pau Jover (Unió Excursionista de Sabadell).