FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/03/2016

S’amplien les cobertures de l’assegurança de la FEEC per al canicròs i el senderisme amb cadires adaptades

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha ampliat les cobertures de les seves pòlisses de responsabilitat civil per a les assegurances dels federats. Aquest any els carnets federatius amplien la seva cobertura respecte el canicròs i el senderisme amb cadires adapates, a petició de diverses entitats i sense cap cost afegit, tenint en compte la càrrega social que des de la FEEC es creu que és necessaria.

La companyia asseguradora cobreix ara els danys que els animals utilitzats pels federats per a la pràctica de proves esportives puguin fer a tercers, inclosos altres animals, incidint així directament a la modalitat del canicròs, i quedant exclòs si l’animal va d’acompanyant en alguna caminada, marxa o altres proves.

D’altra banda, també queda coberta la pràctica de senderisme amb cadires Joëlette. Aquestes cadires són tot terreny i tenen només una roda, permetent així que les persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat, puguin practicar el senderisme o participar en proves, amb l’ajuda d’almenys dos acompanyants.