Carnet federatiu

Carnet FEEC 2016

 

 

 

 

 

 


Telèfons d’assistència per a totes les modalitats

Des de Catalunya i la resta de l’Estat: 900 120 180 (24 hores, 365 dies l’any).

Des de l’estranger 00 34 934 957 662 (24 hores, 365 dies l’any).


Assistència per a persones sordes

Assistència de persones federades sordes, a través dels serveis d’SMS i WhatsApp, al número: +34 648 275 421. I a través de les adreces electròniques: medic@racc.es (per a les urgències) i aut.medic@racc.es (per a la gestió d’autoritzacions).


Incidències

Per incidències, queixes o dubtes sobre l’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil, us podeu posar en contacte mitjançant: incidencies.federat@feec.org


On obtenir el carnet federatiu?

  • Per aconseguir el carnet federatiu cal dirigir-se a qualsevol de les més de 420 entitats federades (centres excursionistes), repartides per tota la geografia catalana, on us gestionaran l’obtenció del carnet.
  • Per obtenir-lo s’ha de ser soci d’una entitat afiliada a la FEEC. Si voleu saber quina entitat excursionista teniu més a prop, demaneu informació a la FEEC o consulteu la pàgina web.


App del carnet federatiu

Descarrega gratuïtament l’APP de la FEEC i porta el Carnet Federatiu sempre a sobre.

Android Google Play

IOS APP Store

Tramitació de carnets federatius – Entitats


Carnets federatius temporals


Habilitació del carnet federatiu per la FEDME

L’habilitació del carnet federatiu és la seva validació per part de la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME). Abonant la quota corresponent, el posseïdor del carnet podrà gaudir a més de tots els avantatges de la FEEC, d’aquells que ofereix la FEDME.