FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 13/05/2019

Rut Casas protagonitza la prova de bloc del Cereza Wall de Plasencia

Escalada esportiva Escalada

Un total de 60 escaladors s’han concentrat al rocòdrom extremeny Cereza Wall de Plasencia aquest dissabte 11 de maig en la tercera prova de la Copa Estatal d’escalada en bloc.

Durant el matí de dissabte, es van decidir els finalistes, d’entre ells s’hi trobaven les catalanes Rut Casas (GE Manlleu) i Rut Monsech (CE Alpicat) que van aconseguir passar la primera eliminatòria. Cal recordar que, en ser una prova espanyola, no competien com a Selecció Catalana sinó a nivell individual a través del seu club o entitat.

Rut Casas (GE Manlleu) s’emporta la prova i reafirma així el seu estat de forma després d’aconseguir fer 4 tops. De fet, fa només un parell de setmanes es proclaava també campiona de Catalunya de bloc. La vilatortina sembla que torna amb més força que mai després de superar una llarga lesió d’espatlla que l’ha deixat a fora de la competició durant alguns mesos. Rut Monsech (CE Alpicat) va ocupar la tercera posició després de disputar una final molt ajustada amb la basca Itziar Zabala.

Aida Torres (CE Torelló) no ha pogut assistir a la cita perquè es trobava competint la Copa d’Europa Juvenil de la IFSC a Àustria, però arribava amb una primera i una segona posició a l’última prova de la Copa. Tot i no competir, ha acabat segona en la classificatòria general després de la celebració de les tres proves.