FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: CE Ripoll
Foto: CE Ripoll

Notícies - 28/04/2024

Ripoll celebra la tercera prova de la 25a Copa Catalana de Marxes Tècniques

Ripollès Marxes tècniques

La 25a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha celebrat la tercera prova a Ripoll aquest passat 28 d’abril. La 71a Marxa de Regularitat per Muntanya, organitzada pel Club Excursionista Ripoll, ha comptat amb la participació d’una vintena d’equips.

Aquesta cita del calendari ha ofert un recorregut d’uns 12 km que han passat per camins i corriols majoritàriament. Els marxadors han caminat per diverses localitzacions, amb domini dels paisatges plens de vegetació. Alguns dels indrets per on s’ha desenvolupat la prova ha estat la riba del riu Freser, Emprius de Gausac, el coll de Bufatals o l’obaga dels Tres Pins. L’arribada ha estat al mateix municipi de Ripoll.

Marcial Alemán, col·laborador de la junta de la FEEC, ha assistit a la marxa.

Un cop acabada la tercera aturada de la copa, els organitzadors han entregat els trofeus als equips vencedors. En primer lloc, el format per Santiago Moros i Maria José Español, del Centre Excursionista Parets. La segona posició ha estat per l’equip de J. Carles Moreno i Xavier Juncà, del Centre Excursionista d’Avinyó. De la mateixa entitat és la parella guanyadora de la tercera plaça, la formada per Miquel Llobet i Josep Chaves. Així mateix, l’entitat avinyonenca s’ha emportat el guardó de campiona de la prova.

Els núvols han acompanyat tot l’itinerari de la 71a Marxa de Regularitat per Muntanya, però no ha plogut fins al final. La prova s’ha celebrat sense incidències.

El calendari de la 25a Copa Catalana de l’especialitat continuarà amb la 26a Marxa Dufour, del Club Excursionista Reddis, el pròxim 26 de maig.