FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 28/04/2023

Ripoll acull la 3a prova de la Copa Catalana de Marxes Tècniques

Ripollès Marxes tècniques

El Grup Excursionista Ripoll organitza la 70a Marxa de Regularitat per Muntanya que se celebrarà el pròxim diumenge 30 d’abril. Aquesta és la tercera prova puntuable de la 24a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La marxa, que té lloc a Ripoll, compta amb un recorregut aproximat de 10 km i 350 m de desnivell en l’entorn de la Serralada del Catllar. Respecte a l’especialitat, les marxes tècniques són proves competitives on guanya qui millor s’adapta a la velocitat establerta per l’organització.

El calendari de la 24a Copa Catalana de la disciplina va estrenar-se a Vilanova i la Geltrú amb la 64a Marxa d’Orientació per Descripció organitzada per l’AE Talaia. La 48a Marxa d’Orientació i Regularitat d’Avinyó “Memorial Josep M. Costa”, de la mà del Centre Excursionista Avinyó, en va ser la segona aturada. Després d’aquesta nova cita el 30 d’abril, la quarta prova serà la 59a La Marxeta del Centre Excursionista Molins de Rei.