FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 07/02/2023

La 24a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat ja té calendari

Marxes tècniques

El calendari competitiu de Marxes Tècniques i de Regularitat ja és aquí amb la 24a edició de la Copa Catalana de la disciplina i amb un nou Campionat de Catalunya que escollirà als més destres amb la brúixola i el mapa del territori català.

Enguany la 24a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat comptarà amb sis proves que transcorreran entre els mesos de març i novembre en diferents territoris d’arreu de Catalunya. Pel que fa al Campionat de Catalunya, aquest tindrà lloc el 26 de novembre i estarà organitzat per l’Unió Excursionista de Catalunya de Cornellà.

Vilanova i la Geltrú serà l’escenari encarregat d’encetar la Copa el 12 de març amb la 64a Marxa d’Orientació per Descripció, organitzada per l’Agrupació Excursionista Talaia. La Copa continuarà el 19 de març amb la 48a Marxa d’Orientació i Regularitat del Centre Excursionista Avinyó. La 70a Marxa de Regularitat per Muntanya del Club Excursionista Ripoll completarà la primera meitat del calendari el 30 d’abril. Passat l’estiu, el calendari es reprendrà el 8 d’octubre amb la 59a Marxeta del Centre Excursionista Molins de Rei. Tot seguit, el 22 d’octubre serà el torn de la 24a Marxa Dufour del Club Excursionista Reddis. A finals del mes de novembre tindrà lloc l’última prova, la 68a Caminada de Regularitat per Muntanya del Centre Excursionista de Badalona .