FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 03/12/2019

Reconeixement a la Paraescalada a la primera edició dels Premis Inclusius de l’Esport Català

Barcelonès Escalada esportiva

Els primers Premis Inclusius de l’Esport Català van ser entregats ahir al Palau de Pedralbes. Aquests premis s’atorguen en forma de beques que volen fomentar i donar suport a la pràctica de l’esport inclusiu per part de persones, associacions i empreses compromeses amb aquest àmbit esportiu. Els premis, que arribaven un dia abans del Dia Internacional de les persones amb Discapacitat, eren impulsats per Onat Foundation, amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física.

Projecte Paraescalada FEEC

La FEEC ha rebut un premi pel Projecte Paraescalada FEEC, premiat amb 1.500 euros.

El guardó el va recollir el president de la FEEC, Jordi Merino, acompanyat pel director tècnic esportiu, Antoni Massagué, el coordinador dels Centres de Tecnificació, Marcial Alemán, i la coordinadora dels Comitès Tècnics, Txell Soler.

L’aposta per les competicions de paraescalada de la FEEC ha estat un dels guardonats de la nit. Actualment el que va ser campió del món i actual campió de Catalunya, Albert Guàrdia, segueix sent un dels grans abaderats del projecte. L’escalador del Maresme no va poder assistir per motius personals a la gala.

Per atorgar els premis, s’ha comptat amb la col·laboració de la consellera de la Presidència, Meritxell Budó; el secretari general de l’Esport i l’Activitat Física, Gerard Figueras, i del president de la Onat Foundation, l’alpinista Sergi Mingote.

A més a més de la FEEC, s’han repartit 14 premis més, a l’Institut Escola Daniel Magrané, Amics d’en Biel, Esport Adaptat Activa T, Pol Makuri Redolad, Club Gimnàstic Fedac Lleida, Vertical Montserrat, Futbol Adaptat AE Badalonés, AE Ramassà Internacional, Associació Triple Bàsquet, APINDEP, Natació Artística Inclusiva CNLF, Manresa Rugby Club Adaptat, RODAMUNT i Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals.