FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/10/2015

Ramon Julián, quart a la sisena prova de la Copa del Món d’Escalada de Dificultat a la Xina

Escalada esportiva

La localitat xinesa de Wujiang ha acollit la sisena prova de la Copa del Món d’Escalada Esportiva que s’ha celebrat aquest cap de setmana. Després del podi en la cinquena prova, disputada a Puurs (Bèlgica), on Ramon Julián “Ramonet” va pujar al podi en tercera posició, aquesta vegada l’escalador de Manlleu s’ha quedat amb un quart lloc.

Dissabte al matí es van fer les vies classificatòries, molt intenses i de resistència, on Ramonet va poder arribar a fer el top a les dues vies que se’ls va proposar. Diumenge al matí es van fer les semifinals a vista, i Ramonet, de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva i membre del Grup Excursionista de Manlleu, va passar a la gran final, que es disputava a la tarda.

Els guanyadors de la prova van ser el txec Adam Ondra, l’eslovè Domen Skofic i el canadenc Sean McColl en nois, i la coreana Jain Kim, la belga Anak Verhoeven i l’austríaca Jessica Pilz. En aquests moments, Ramonet sosté la sisena posició de l’actual classificació de la Copa del Món d’Escalada Esportiva 2015, liderada pel francès Gautier Supper.

Fotografia / Maria Alba