FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/06/2014

Ramon Julian i Irati Anda guanyen la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat, a Lleida

Escalada esportiva Escalada

El nou rocòdrom de Lleida, situat al Pavelló Juanjo Garra, ha estat el lloc de la celebració de la tercera i última prova de la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat, que han guanyat els clars favortis: Ramon Julian, “Ramonet”, de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva, i la basca Irati Anda.

El rànquing de la Copa, organitzada per la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME), ha quedat decidit entre Ramon Julian i Irati Anda, seguits al podi per Víctor Esteller (Selecció Catalana) i Zuriñe Arrue, i Javi Cano i Helena Alemán (Selecció Catalana). En categoria sub16 femenina, Olivia Marsella s’ha emportat la 1a posició, i Rut Casas, la 2a. En categoria sub18, Pau Jover ha obtingut la victòria, seguit d’Àlex Hernàndez. I en la mateixa categoria però en femení, Marta Palou ha guanyat, havent-se emportat la victòria de les tres proves. Marina València, ha aconseguit una 4a posició. Palou i València també participaven de la categoria sènior, de la que han aconseguit arrencar una 5a i una 6a posició. Pau Jover ha aconseguit la 8a posició de la sènior participant a les proves de Barcelona i Lleida, i Àlex Hernàndez només va participar a la prova de Lleida, obtenint el pas a la final.

A més, pel que fa a la prova final, Marina València, Marta Palou i Maria Cartró queden dins el top ten, amb una 6a, una 7a i una 9a posició respectivament. Natàlia Lanau, per la seva banda,  ha quedat 11a. També Marco Jubes i Víctor Esteller han quedat 2n i 3r respectivament a la prova final, amb victòria de Ramon Julian. Pau Jover ha quedat 8è i Álex Hernández 9è. Finalment, Pol Palau ha aconseguit el 14è lloc.

Selecció-Catalana-2014-a