FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/04/2015

Ramon Julián es penja l’or de la Copa d’Espanya de Dificultat, i Helena Alemán, el bronze

Escalada esportiva

Climbat Griñón de Madrid ha acollit aquest cap de setmana del 18 d’abril l’última de les proves de la Copa d’Espanya de Dificultat d’aquest any 2015. Després de la primera prova a Saragossa i de la segona prova a Tortosa, aquest cap de setmana s’ha disputat l’última prova a Madrid, que ha decidit els podis finals de la Copa, encapçalats per la basca Irati Anda i Ramon Julian, del Grup Excursionista de Manlleu i membre de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva.

El podi masculí l’han completat l’extremeny Javier Cano i l’aragonès Daniel Moreno. El català Pau Jover, de la Unió Excursionista de Sabadell i membre del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC), ha quedat 6è, i Carlos Catari, del Grup Excursionista de Manlleu i membre de la Selecció Catalana, 8è. Àlex Hernández, del Club Esquí Berguedà i membre del CTEEC, ha estat 11è classificat; mentre que Simón Padín, del Club Muntanyenc Sant Cugat, 21è.

En noies, la plata se l’ha penjada Eillen Jubes i el bronze la catalana Helena Alemán, del Centre Muntanyenc Sant Cugat i membre de la Selecció Catalana. També de la Selecció, Marta Palou, del Club Excursionista Ascensiones Guiadas, ha quedat 5a, i Marina Valencia, del Centre Excursionista de Rubí, 6a, ambdues membres del CTEEC. Francis Guillen, de Club Excursionista de Sant Quirze, 7a; mentre que les dues escaladores de la Selecció. Paula Alsina, del Grup Excursionsita de Manlleu, i Maud Ansade, de l’Associació Esportiva Deu Dits, han quedat 9a i 10a respectivament. Natàlia Lanau, de la Unió Excursionista de Catalunya de Tortosa, ha estat 15a.

Héctor Bazán segon i Maria Benach tercera en categoria sub16

Héctor Bazán del Grup Excursionista de Manlleu i membre del CTEEC, ha quedat 2n en categoria sub16, per darrere del 1r classificat, el basc Mikel Linacisoro i per davant de l’extremeny Alberto Gines. Maria Benach, del Centre Muntanyenc Sant Llorenç, ha quedat 3a en categoria sub16, per darrere de la madrilenya Ana Belén Argudo i l’extremenya Antia Freitas.

Àlex Hernández primer i Marina Valencia segona en categoria sub18

Àlex Hernández ha guanyat la Copa en categoria sub18, per davant del basc Bittor Esparta i el murcià Alejandro Ventajas. En noies ha guanyat la basca Muriel Ruiz de Larramendi, i Marina Valencia ha estat segona per davant de l’aragonesa Rebeca Pérez.

Marta Palou guanya en categoria sub20 i Pau Jover és quart

Marta Palou guanya la Copa en categoria sub20 per davant de la canària Sara Quiza i la navarresa Iraitz Murugarren. Pau Jover, queda 4t, amb podi del valencià Jonathan Flor, l’extremeny Jerome González i el madrileny Sergio Verdasco.

Podeu consultar la resta de classificacions aquí.