FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/09/2014

Ramon Julian cau a meitat de la via i fa l’onzena posició al Rockmaster d’Arco

Escalada esportiva

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Rockmaster d’Arco a Itàlia. La prova disputada com a competició de la Federació Internacional d’Escalada es caracteritza per una via classificatòria a vista, sense previa informació, i una via final treballada de major dificultat, en la qual es poden provar i assajar els moviments per avançat durant 20 minuts.

Ramon-Julian-Rockmaster-Arco-2014_r

L’escalador català Ramon Julian, que ha acudit en representació de la FEDME, ha obtingut l’onzena posició, després de relliscar a la meitat de la via. Els equipadors van muntar una via molt llarga, fisica i resistent per a moviments de tensió i precisió. Segons Ramon Julian, “les sensacions i la fluidesa escalant van ser bones, però, calia realitzar els moviments amb la màxima tensió, fins que una petita patinada del peu a la meitat de la via em va fer caure sense estar cansat, i sense opció a lluitar més”.

La cita de Rockmaster d’Arco, puntuable per al campionat del món va oferir una participació rècord d’atletes i nacions, així com l’assistència de més de 35.000 persones, que acudeixen a la ciutat italiana per animar i participar de les múltiples activitats que es realitzen durant els dies en què es desenvolupen les diferents competicions.