FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 20/11/2017

Quaranta joves disputen les proves d’accés al Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya

Curses per Muntanya

Matadepera i Ripoll han estat les localitats escollides per disputar les proves d’accés al Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya (CTCMC) en dues jornades, l’11 i el 12 de novembre.

L’equip tècnic del CTCMC ha volgut repetir la dinàmica implantada l’any passat, repartint les proves en dos dies i a dos llocs diferents per tal de facilitar la disponibilitat dels aspirants.

Un total de quaranta nois i noies han aspirat a entrar al programa de tecnificació, una xifra que l’equip tècnic del CTCMC, Pere Rullan i Fernando Rosa, valoren molt positivament, ja que el volum és similar al de l’any passat. Els tècnics també destaquen el nivell d’aquests aspirants, que no para de créixer i que garanteix el relleu generacional dins l’alt rendiment català.

Ara, un cop obtinguts els resultats de les proves de multisalts, velocitat, resistència i l’entrevista personal, l’equip tècnic analitzarà amb cura el perfil de cada jove esportista per tal de poder formar un grup el més complet possible.

Fotos / Pere Rullan