FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 08/05/2019

“Puigmal en clar de lluna” guanya el 10è concurs Fotocims

100 cims

Un total de 93 fotografies, corresponents a 34 autors de 25 entitats diferents, s’han presentat al 10è concurs “Fotocims”, convocat pel Comitè dels 100 cims. El jurat, format per Jaume Altadill, Quim Farrero i Jordi Longàs, ha decidit atorgar el primer premi a la fotografia titulada “Puigmal en clar de lluna”, de Jordi Castro (AE Diedre). El segon premi ha estat per “Pedraforca des de la Gallina Pelada” de Rafa Yanes (CE Teià) i el darrer lloc l’ha ocupat “Traçant la calma”, de Jordi Esteve (CE Balaguer). El premi a la millor fotografia d’elements del cim, ha estat per la fotografia “L’últim raig del sol” de Meritxell Bonet (GE Manlleu).

Primer premi, “Puigmal en clar de lluna”

Pel que fa al 10è premi literari s’han presentat nou treballs corresponents a vuit autors. Antoni Ricart, com a representant de la Junta Directiva, Fermí Azcona i Constantí Torres, com a representants del Comitè dels “100 Cims” i Francesc Roma i Enric Faura com a autors de llibres i guies relacionats amb l’excursionisme, han estat els membres del jurat. El primer premi l’ha guanyat “Santa Fe“, de l’autor Jaume Broto (CE Cambrils), relacionat amb el cim del mateix nom. La segona i tercera posició han estat ocupades per “Que en queda” de Josep M. Montragull  (CE la Xiruca Foradada) i “El repte” de Josep M. Paños (CE Pirenaic). Finalment, l’accèssit s’ha concedit a Ramon Pascual (UEC de Gràcia) amb el treball “Redescobrint Cabrera”.

Tercer premi, “Traçant la calma”
Premi a la fotografia d’elements del cim,”L’últim raig de sol”

El lliurament de premis es realitzarà el dia 12 de maig a la 11a Trobada dels “100 Cims” que enguany organitza el Centre Excursionista de l’Esquirol.

Foto portada / Segon premi, “Pedraforca des de la Gallina Pelada”