FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 12/04/2019

Inscripcions obertes per a l’11a Trobada dels ‘100 cims’

Osona 100 cims Cultura Societat

El municipi l’Esquirol acollirà enguany la 11ª Trobada dels “100 cims” organitzada pel Centre Excursionista l’Esquirol el proper 12 de maig.

Les inscripcions ja es troben obertes i el comitè dels “100 Cims” ja ha revelat el programa. La trobada començarà amb la concentració de tots els participants a les 9 h a la plaça Nova de l’Esquirol, mentre s’espera l’organització oferirà coca amb xocolata.

A les 10 h del matí, el participants inscrits iniciaran una caminada pels voltants del poble de l’Esquirol. L’itinerari serà d’aproximadament 3 hores amb 200 metres de desnivell i permetrà als participants conèixer la riera de les Gorgues i els seus punts d’interès, com el pont del molí de la Bertrana o el salt del Tornall. L’itinerari pot variar en funció del volum d’aigua de la riera. A les 11 hores també començarà una caminada gratuïta i sense prèvia inscripció  pel poble d’acollida.

Cap a les 14 hores, l’organització tindrà preparat un dinar popular al costat de la zona esportiva per a tots aquells que s’hagin inscrit a l’activitat. Un bon plat compost per arròs, botifarra amb mongetes i postre serà el menú pels caminaires que s’hi inscriguin.

L’acte conclourà amb els reconeixements dels participants a la carpa situada a la Pollancreda a tots els federats que hagin completat els “100 cims”. Alhora, també podrem veure la presentació del llibre de “100 cims”, el lliurament del X premi literari dels “100 Cims” i el premi “Fotocims”. A continuació es farà el reconeixement als federats que han superat els “2×100 Cims”, els “3×100 Cims” i als que han completat el repte dels “100 Cims” durant l’any 2018. La clausura de l’acte anirà a càrrec del president de la FEEC, Jordi Merino.

Trobareu la relació de federats premiats en aquest llistat.

Inscripcions

Per participar en la trobada cal inscriure’s a través de la pàgina d’inscripcions de la FEEC abans del 7 de maig i indicar en quina activitat es participarà:

  • Caminada per la riera
  • Dinar

La participació és oberta a tothom, federats o no federats, però els no federats que vulguin participar en la caminada, cal que tramitin una assegurança temporal (5 €) d’un dia en el mateix moment de fer la inscripció. El preu del dinar popular és de 15 €.

*Per a qualsevol dubte amb les inscripcions truqueu al Centre Excursionista Esquirol (639 309 435) o envieu un correu electrònic a ceesquirol@gmail.com.