FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/03/2015

Presenten a Barcelona la Volta Cerdanya Ultrafons SportHG del Club Poliesportiu Puigcerdà

Curses per Muntanya

El Club Poliesportiu Puigcerdà, organitzador de la quarta edició de la Volta Cerdanya Ultrafons SportHG, prevista per als dies 13 i 14 de juny, dins del calendari de competicions de curses d’ultraresistència per muntanya de la FEEC patrocinat per Asus i Tuga Wear, va presentar la cita esportiva a l’espai provença d’FGC el passat dijous 12 de març. Les activitats de la Volta Cerdanya Ultrafons SportHG 2015 s’allargaran durant tota la setmana del 6 al 14 de juny, amb activitats, com ara, les curses infantils que tan bona acceptació van tenir l’any passat, o la presentació de la guia de la Gran Volta a la Cerdanya.

En l’acte, van participar-hi: la portaveu d’Esports de CiU al Congrés dels Diputats, Carme Sayós: el repesentant territorial de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier; el president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Ramon Moliner; el president de la FEEC, Jordi Merino, i els corredors per muntanya Djanina Freytag i Manel Pelegrín. La periodista de TV3 Helena Garcia Melero, que ha participat els dos últims anys a la cursa de muntanya de 15 km, va conduir l’acte de presentació.

competicions-feec-2015-curses-ultraresistencia-200pxVuit curses per muntanya

Aquest any, sota el paraigües de la Volta Cerdanya Ultrafons SportHG, hi haurà vuit curses, una més que l’any passat: l’ultra de 120 km, la marató de muntanya de 43 km, una cursa nocturna de 28 km, la cronoescalada a la Tosa d’Alp, una mitja marató de muntanya de 21 km, la cursa popular de 15 km, la cursa solidària inclusiva de 5 km i una cursa de marxa nòrdica de 20 km. La cursa d’ultraresistència per muntanya de 120 km forma part de la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya de la FEEC patrocinada per Asus, i de l’Spain Ultra Cup.

Enguany la VCUF col·labora amb el projecte Cerdanya Senderisme Salut que pretén fomentar la pràctica d’hàbits saludables i donar a conèixer el magnífic entorn de la comarca ceretana. Des del punt de vista solidari, la VCUF treballarà amb la Fundació ADIS de Puigcerdà i amb la Fundació Itineràrium de l’Anna Vives amb el primer circuit inclusiu Sumant Capacitats inaugurat durant la VCUF 2014 a Llívia.

La marca de roba tècnica de primera capa SportHG, el principal patrocinador de la VCUF, va presentar l’equip de curses per muntanya que patrocina i els dissenys de les samarretes que es regalaran a totes les persones inscrites.

[table id=195 /]