FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/12/2014

Pol Roca i Maud Ansade es proclamen tercers classificats de la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc 2014

Escalada esportiva

L’última prova de la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc s’ha celebrat aquest cap de setmana a Cangas de Onís, a Astúries, amb la victòria de Maud Ansade (Associació Esportiva Deu Dits) en categoria femenina i el 3r lloc de Paula Alsina (Grup Excursionista de Manlleu), totes dues escaladores de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La prova va proclamar els valencians Mari Carmen Alarcón i Jonatan Flor com a campions de la classificació final de la Copa, amb un important paper del català Pol Roca (Club Excursionista de Sant Quirze), que s’ha emportat el 3r lloc, per davant d’Iris Matamoros, 2n classificat. En noies l’escaladora de la Selecció Catalana, Maud Ansade, s’ha endut el 3r lloc, compartint podi també amb la segona classificada, Zuriñe Arrue. Per la seva banda, Shirleys Noriega i Carlos Catari, del Grup Excursionista de Manlleu aconsegueixen mantenir-se dins el ‘top ten’ amb la 9a posició en les categories corresponents.

L’última prova, organitzada per la Federació de Muntanya, Escalada i Senderisme del Principat d’Astúries, ha aplegat a 150 escaladors. Hi ha hagut 12 blocs a les proves classificatòries, amb 4 per la final femenina i 5 per la masculina.