FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/10/2015

Pol Roca i Francis Guillén guanyen l’última prova de la Copa Catalana d’Escalada en Bloc, a Reus

Escalada esportiva

La Sala Slab de Reus, a Tarragona, ha celebrat la tercera i última prova de la 12a Copa Catalana d’Escalada en Bloc del calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), organitzada pel Club Excursionista Reddis.

La prova s’ha celebrat aquest 24 d’octubre, després que el passat 14 de març i el 25 d’abril se celebréssin les dues primeres competicions de la Copa a Tortosa i a Barcelona.

Pol Roca i Francis Guillen guanyen en categoria absoluta

El podi masculí en categoria absoluta l’han format Pol Roca (Club Excursionista de Sant Quirze), l’andorrà Guillem Colell i Simón Padín (Club Muntanyenc Sant Cugat). En noies, el podi l’han format Francis Guillen (Club Excursionista de Sant Quirze), la valenciana Mari Carmen Alarcón i Marina València (Centre Excursionista de Rubí).

David Durán i Anna Prim guanya en categoria veterana

El podi de veterans l’han format els tres catalans David Durán (Associació Esportiva Muntanyencs de la Vila), Oriol Rosell (Centre Muntanyenc Sant Llorenç) i Tomás Querol (La Lira Vendrellenca). En dones han competit dues escaladores, Anna Prim (Centre Excursionista de Lleida), 1a classificada, i Yolanda Suñé (Club Excursionista Garrigues Altes).

Guillem Monsech i Olivia Marsella guanyen en categoria sub18

En categoria sub18, els joves escaladors que han format el podi masculí han estat Guillem Monsech (Associació Esportiva Via Boulder), Àlex Hernández (Club Esquí Berguedà (SE)), de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva, i Manu Garcia (Associació Esportiva Centre Excursionista Vilassar de Mar).

En noies, el podi ha estat per Olivia Marsella (Unió Excursionista de Sabadell), del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC), Sara Jiménez (Club Excursionista Alpicat) i la francesa Caroline Havas.

Cedric Lluc i Rut Casas guanyen en categoria sub15

El podi masculí de categoria sub15 l’han format Cedric Lluc (Centre Excursionista de Sant Celoni), Héctor Bazán (Grup Excursionista Manlleu) del CTEEC, i Lluc Macià (Club Excursionista Esparreguera).

El podi femení ha estat Rut Casas (Grup Excursionista Manlleu) del CTEEC, Maria Benach (Centre Muntanyenc Sant Llorenç) i Alba Pelfort (Club Excursionista Uecanoia), també del CTEEC.

Víctor Querol i Lucía Miranda guanyen en categoria sub12

Els podis més joves de la prova, amb escaladors de categoria sub12, l’han format Víctor Querol (La Lira Vendrellnca (SE)), Òscar Montón (Unió Excursionista de Sabadell) i Marc Ramírez (Club Excursionista Uecanoia) en nens, i Lucía Miranda (Agrupació Catalana Colldejou Pro Excursionista) i Alba Navarro (Unió Excursionista de Catalunya Tortosa) en nenes.