FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 14/11/2022

Penúltima etapa del Circuit Català de Marxa Nòrdica a Sant Cugat

Vallès Occidental Marxa nòrdica Excursionisme

La 5a Marxa de la Salut organitzada des del Club Muntanyenc de Sant Cugat ha estat la penúltima prova del Circuit Català de Marxa Nòrdica. Un circuit que va començar el passat mes de març a Cerdanyola del Vallès amb la 6a Ecomarxa i que es tancarà el 4 de desembre a Tarragona.

La Marxa de la Salut va presentar un itinerari de 10 quilòmetres i un desnivell acumulat de  460 metres, ruta circular, amb sortida al camp de futbol Municipal de Valldoreix, pujada a l’ermita de la Salut, i baixada fins al punt de sortida que exercia també de meta.

En total la prova va comptar amb 365 participants dels que cal destacar que el 72% eren dones i el 28% homes. La jornada va acompanyar als participants que van gaudir d’una bona matinal als voltants de Sant Cugat del Vallès.

La prova no tenia caràcter competitiu però si que es van comptar temps i se segueix posant a prova el sistema competitiu que properament s’iniciarà a la FEEC, compartint espai amb l’apartat més lúdic de la Marxa Nòrdica.

La primera persona en creuar la meta va aconseguir parar el crono amb un temps 1h:20min per superar els 10quilòmetres del circuit.