FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/05/2017

Òscar Cadiach, nou intent al Broad Peak al juny

Alpinisme

Òscar Cadiach ha anunciat que torna al Broad Peak (8.047 metres) al juny. Ho ha fet en el programa d’alpinisme El Pont de Mahoma de Tarragona Ràdio, el dia 18. Cadiach ha aprofitat la seva intervenció en el programa per desitjar molta sort a l’alpinista Ferran Latorre, que es troba en aquest moment realitzant l’intent a l’Everest.

L’alpinista tarragoní viatjarà a Islamabad el segon cap de setmana de juny. Serà la quarta temporada que visita el Karakoram per intentar  tancar el seu projecte vuitmilista. En el darrer intent, l’estiu de 2016, les males condicions de la neu a les cotes més altes van fer del tot inviable l’atac al cim. Una situació similar a la que es va trobar a la muntanya el 2015.

Cadiach ha explicat que en arribar al camp base s’unirà amb un equip d’alpinistes internacionals format per suïssos, alemanys i austríacs. També comptarà amb el tarragoní Sebastià Poy, que l’acompanyarà juntament amb un manresà i una vigatana en tot el trekking pel la vall de la glacera del Baltoro.