FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 01/05/2023

Obertes les inscripcions per a les Estades d’Escalada de la FEEC al refugi d’Agulles de Montserrat

Anoia Escalada esportiva Formació

L’Àrea de Formació i ECAM de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha obert la convocatòria per a inscriure’s en les Estades d’Escalada 2023 per a joves d’entre 14 i 17 anys entre el 25 i el 28 de juny.

Els participants s’instal·laran al Refugi Agulles “Vicenç Barbé” de Montserrat i, amb aquesta localització com a base, realitzaran activitats relacionades amb l’Escalada per l’entorn.

Els objectius d’aquesta formació són apropar aquesta disciplina als joves familiaritzant-los amb el material tècnic, les maniobres o la interpretació d’itineraris, entre molts d’altres. Per a poder participar en les Estades d’Escalada de la FEEC, els interessats han de tenir una forma física adient i experiència bàsica en el desenvolupament de l’especialitat. Així mateix, els joves hauran de portar el material necessari per al desenvolupament de la formació.

Pel que fa a la inscripció, cal sol·licitar-la des d’aquest enllaç. El termini per a optar a formar part de les Estades d’Escalada 2023 finalitza el pròxim 3 de juny.

Tota la informació sobre aquestes jornades pot trobar-se a l’agenda de la FEEC.