FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Emilio Ramos
Foto: Emilio Ramos

Notícies - 17/02/2023

Obertes les inscripcions del Campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc

Baix Llobregat Escalada esportiva Escalada Seleccions catalanes

Enguany, serà la sala Sharma Climbing de Gavà l’encarregada d’acollir els millors escaladors catalans els pròxims 11 i 12 de març en el marc del Campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc. Un any més, els millors escaladors i escaladores d’arreu del territori es reuniran per disputar-se els títols de campió i campiona d’escalada en bloc.

A més a més, el matí del diumenge 12 de març també es disputarà el Campionat de Catalunya d’Escalada de Velocitat el qual se celebrarà també al mateix rocòdrom Sharma Climbing de Gavà per a totes les categories (sub-12, sub-14, sub-16, sub-18, Absoluta i Veterans).

Les inscripcions al Campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc i al Campionat de Catalunya d’Escalada de Velocitat ja estan obertes i es poden fer a través del gestor d’inscripcions de la FEEC.

Programa del Campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc

El Campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc tindrà lloc l’11 i 12 de març i, com ja és habitual, estarà dividit en dues franjes horàries, matí i tarda.

El dissabte 11 de març les categories sub-12, sub-14, sub-16 i Veterans es disputaran el títol. El matí estarà reservat per les categories més joves, la sub-12 i sub-14, les quals tindran la seva fase classificatòria entre les 8 h i les 10.45 h i la final entre les 11.15 h i les 13.30 h; i la tarda serà per les categories sub-16 i Veterans, les quals iniciaran la fase classificatòria a les 15h i la final a les 19h.

Pel que fa al diumenge 12 de març, durant el matí, entre les 8 h i les 11.40 h, se celebraran les classificatòries de les categories sub-18 i absoluta. Les finals de la categoria sub-18 es faran entre les 11.50 h i les 13.15 h i, a la tarda del dissabte, a partir de les 16.30 h, tindran lloc les finals de la categoria absoluta.

Com a novetat d’enguany, la final de la categoria absoluta es podrà veure en directe per Esport 3. D’aquesta manera, les competicions oficials d’escalada catalanes fan un salt important: de l’streaming a través del compte de Youtube de la FEEC, com s’han pogut veure fins ara, al directe a través del canal Esport 3 a la televisió.

L’any passat Rut Monsech (CE Alpicat) i Cedric Lluc Milles (CE Sant Celoni) van nomenar-se campions de Catalunya d’Escalada en Bloc a la sala Blocat de Centelles (Osona) després d’una jornada intensa d’escalada en bloc que es va poder veure en directe a través del compte de Youtube de la FEEC. Enguany, podrem tornar a viure totes les emocions de la competició, ja sigui a pocs metres dels competidors a la sala Sharma Climbing de Gavà com des de la comoditat del sofà de casa nostra.