FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 01/12/2022

Obertes les inscripcions de les estades hivernals de la FEEC

Cerdanya Alpinisme Formació

L’Àrea de Formació de la FEEC ha obert les inscripcions estades hivernals per a joves 2022, destinades a socis i sòcies d’entitats excursionistes. Amb aquestes estades es tanca el calendari anual de formació per a joves.

Aquest any, els joves s’instal·laran al Refugi Estanys de la Pera a la Cerdanya des d’on realitzaran activitats relacionades amb l’Alpinisme amb sortides als pics de la zona  de més de 2.000 metres. Des d’allà treballaran l’ascensió, l’escalada, la grimpada i realitzant tallers com l’autorescat, l’autodetenció, encordaments, nusos o iglús.

Així doncs, per poder participar d’aquestes estades, és necessari un mínim d’experiència en alpinisme (estival i hivernal) i escalada en roca, així com una bona condició física i disposar del material individual necessari.

Els joves interessats hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix  per correu electrònic a estades@feec.cat.

Tota la informació detallada es pot trobar  al web de la FEEC o al trucant al 934 120 777 i fent la consulta a l’Àrea de Formació.

La setmana anterior a les estades, es farà una presentació telemàtica. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.