FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Jaume Llanes
Foto: Jaume Llanes

Notícies - 03/07/2023

Oberta la convocatòria de la 24a edició del Premi Vèrtex

Premis Vèrtex

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i l’editorial Cossetània Edicions han obert la 24a edició del Premi Vèrtex. Després que el passat 30 de juny es tanqués l’anterior convocatòria, la 23a edició corresponent al 2022-2023, el concurs ja torna a estar en marxa. El termini de presentació de treballs del Premi Vèrtex 2024 acabarà el 30 de juny de l’any vinent.

El Premi Vèrtex va ser creat l’any 2000 per la FEEC i Cossetània amb l’objectiu de fomentar la qualitat en l’edició de guies de muntanya en català. El 2021 el premi es va obrir a altres gèneres, narrativa i assaig, al voltant de l’excursionisme i els esports de muntanya. El treball guanyador del certamen es publica en forma de llibre i l’autor rep 3.000 euros. 

La 22a edició del Premi Vèrtex va ser per a l’obra Les crestes de la Val d’Aran, de Jaume Llanes i Montserrat Timoneda. El treball vencedor de la 23a edició del premi es donarà a conèixer cap a finals d’any, a la Festa de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.