FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/02/2016

Núria Picas, millor esportista catalana del 2015, participarà al Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya de Lleida

Cultura

Núria Picas, corredora d’ultrafons i alpinista, millor esportista femenina catalana del 2015 i actual campiona de l’Ultra Trail World Tour, serà una de les grans protagonistes de les II Jornades Tècniques “Esport i Turisme en el Medi Ambient”, activitat organitzada per Fira de Lleida, INEFC-Lleida i la Universitat de Lleida, que tindrà lloc el divendres 12 de febrer, en el marc de la 3a edició del Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya (STM).

Les jornades tècniques s’adrecen als estudiants i els professionals d’INEFC, Medicina o Fisioteràpia i també als practicants dels esports a la natura. La sessió constarà de dos blocs. En el primer es parlarà de l’activitat física en el medi natural i la salut. La segona part se centrarà en els consells que donaran especialistes per dur a terme entrenaments destinats a competir sense risc en esdeveniments esportius en el medi natural.

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) participa en aquesta nova edició de l’STM amb la instal·lació d’un rocòdrom per a la pràctica de l’escalada, i amb un estand propi des d’on s’oferirà el Calendari de Caminades del 2016, la revista Vèrtex, i informació sobre les noves temporades esportives. Durant tot el cap de setmana Fira de Lleida ha programat en el marc del certamen conferències, jornades tècniques, tallers, presentacions, sortejos, demostracions, exposicions i curses amb l’esport i el turisme com a eixos vertebradors.

Entrades gratuïtes per als federats

Les persones amb el carnet federatiu vigent poden recollir fins a dues entrades gratuïtes a la seu de la FEEC. Les persones federades que acudeixin directament a la Fira de Lleida també poden accedir al recinte amb un descompte 2×1 (dues entrades al preu d’una) amb la presentació del carnet federatiu vigent.

Fotografia / Quim Farrero