FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: DIBA
Foto: DIBA

Notícies - 28/11/2022

Nova jornada de muntanya inclusiva a Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Vallès Occidental Excursionisme Excursionisme Inclusió Societat

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, la Xarxa de Parcs Naturals (XPN) de la Diputació de Barcelona, conjuntament amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FECC), organitzen una jornada festiva pels entorns de la Casa Nova de l’Obac (Vallès Occidental), al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. La jornada se celebrarà el pròxim dissabte 3 de desembre a les 10 del matí i fins a les 14h.

Al llarg de la jornada tindran lloc una gran varietat d’activitats i tallers inclusius els quals comptaran amb intèrprets de llengua de signes catalana (LSC) així com altres recursos de suport a l’accessibilitat.

Algunes de les activitats de què els participants podran gaudir són una ruta teatralitzada inclusiva que es realitza al llarg de l’itinerari accessible de la Casa Nova de l’Obac fins a l’Obac Vell, itineraris pels entorns del parc amb recursos de suport a la mobilitat (joëlettes i barres direccionals) i amb intèrprets de llengua de signes, tallers de manualitats i fins i tot un espectacle familiar final.

Consulta el programa sencer de la jornada

Totes aquelles persones interessades a participar-hi hauran d’omplir un formulari d’inscripció obligatori de confirmació d’assistència a la jornada. A més a més, el mateix formulari permet la inscripció a les activitats que requereixen reserva prèvia (per a la resta d’activitats programades no cal emplenar el formulari de reserva). També permet la inscripció al servei d’autobús accessible amb recorregut Terrassa-Casa Nova de l’Obac-Terrassa.

En cas de pluja intensa, l’activitat quedarà anul·lada. Qualsevol dubte, us podeu posar en contacte a través del correu educacioparcs@diba.cat o del telèfon 697 42 19 76, de dilluns a divendres de 10 a 14 h.