FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/01/2016

Nova edició del curs ‘Expert en Trail Running i OCR’, d’Orthos i la FEEC

Avantatges

L’escola Orthos ofereix una nova edició del curs “Expert en Trail Running i OCR” amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Aquest és un curs de llarga durada, amb 110 hores de formació, s’inicia el proper 20 de febrer. El curs es realitza presencialment, amb clases a l’aula, la muntanya i en pistes professionals d’obstacles. Els federats tenen prioritat i un descompte en la realització d’aquest curs gràcies a l’acord de col·laboració establert entre la FEEC i Orthos.

El curs “Expert en Trail Running i OCR” està pensat per formar a entrenadors que preparen persones per participar en proves de curses per muntanya o d’obstacles. L’objectiu de l’especialista és que les persones que fan activitat física al medi natural coneguin millor les seves capacitats i limitacions, així com la transmissió de valors de convivència i respecte a l’entorn natural.

Amplitud de continguts sobre Trail Running

L’escola Orthos compta amb un conjunt de professors experts en cada una de les matèries del curs, com ara: un metge cardiòleg , preparadors físics, fisioterapeutes, psicòlegs, nutricionistes, cartòlegs o meteoròlegs. La formació s’inicia a partir d’una prova d’esforç, en què cada participant podrà veure els resultats en directe, durant tot el curs dels resultats i la seva aplicació a l’entrenament i la nutrició més adequada a cada corredor. De fet, el curs “Expert en Trail Running i OCR” es presenta com la primera formació d’aquestes característiques i amb aquesta amplitud de contingut.

Per sol·licitar informació i realitzar la matricula cal enviar un missatge a info@orthos.es o bé trucar al 932077303.