La FEEC i l’escola Orthos organitzen un curs sobre Trail & Obstacle Running


La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha establert un acord de col·laboració amb el centre de formació Orthos, per al desenvolupament d’una formació especialitzada en Trail Running i OCR. La signatura de l’acord ha anat a càrrec del president de la FEEC, Jordi Merino, i del gerent d’Orthos, Toni Brocal, el dilluns 27 de juliol a la seu de la Federació.

Orthos és un centre privat de formació professional continuada i ocupacional, no reglada que està autoritzat i acreditat per diferents administracions i institucions de reconegut prestigi, nacionals i internacionals. A més, compta amb seu central a Barcelona, Madrid i Sevilla, i delegacions a una vintena de ciutats més de l’Estat espanyol.

Mitjançant aquest acord de col·laboració, Orthos ofereix una beca d’estudis d’un 10% de descompte en totes les seves formacions en els sectors de fitness, wellness i atenció a la salut, esports i oci. A més, Orthos ofereix formació en tècniques manuals i quiromasatge, així com formació empresarial.

Estudis especilitzats en Trail & Obstacle Running

El curs que impulsaran conjuntament la FEEC i Orthos és el “Programa d’estudis especialitzat en Trail & Obstacle Running”. Aquest curs, que comptarà amb l’aval i la participació de la FEEC, té una base teòrica i una predominança pràctica i vivencial, amb un total de 110 hores de durada (el 90% presencials).

El programa del curs, al qual els federats amb la llicència vigent hi poden accedir amb descompte, es desenvoluparà a partir dels següents temes:

  • L’anàlisi de l’activitat esportiva.
  • Els objectius de l’entrenament de Trail Running.
  • La planificació de l’entrenament.
  • L’equipament per al Trail Running.
  • La competició.

El curs d’estudis especialitzats en Trail & Obstacle Running que s’iniciarà a la tardor, finalitzarà amb una cursa per muntanya o una cursa d’obstacles en les quals els alumnes podran competir o participar com a equip de suport. Una vegada finalitzada la formació, sempre i quan s’hagi superat l’avaluació prevista, Orthos i la FEEC lliuraran un diploma de reconeixement.