FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/04/2017

Nous descomptes per als federats en una vintenta de ciutats de vacances de França

Avantatges

Amb la voluntat de seguir expandint l’oferta d’avantatges que reben els federats a nivell internacional i tenint en compte que la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i la Federació Francesa de Senderisme (FFRP), socis del programa transfronterer del massís pirinenc, han vist les seves relacions i l’intercanvi de les seves respectives competències reforçades amb el pas dels anys, han signat un nou conveni de col·laboració que beneficiarà els federats d’ambdues federacions.

Així, els federats de la FEEC obtindran un 10% de descompte en tots els productes turístics que ofereixen les ciutats de vacances de “Les Villages Clubs du Soleil” i “Renouveau Vacances“, repartides en una vintenta de destinacions per tot França. S’ofereix un 15% de descompte en la tarifa de grups. Les inscripcions es poden realitzar a través del servei de reserves dels Villages Clubs du Soleil al 0 825 802 805 en el cas d’estades individuals, o bé a través de la persona responsable del grup al 0 491 048 710.

També gaudiran d’un 5% de descompte en la compra de qualsevol topoguia de la col·lecció de la FFRP a la seva botiga en línia, accessible a través del web www.ffrandonnee.fr.

Per la seva banda, els federats de la Federació Francesa de Senderisme podran gaudir, gràcies a aquest nou conveni de col·laboració, del mateix descompte que els federats FEEC en les pernoctacions a la xarxa de refugis d’aquesta federació. Pel que fa als albergs gestionats per la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT), obtindran un 10% de descompte sobre la tarifa habitual en les reserves de pernoctació i àpats, el mateix que els federats de la FEEC.

El conveni, que es farà efectiu en un futur pròxim, es va signar en el marc del Salon Destinations Nature de París, on van assistir-hi el President de la FEEC, Jordi Merino, i el vicepresident segon, Josep Casanovas.

Les Villages Clubs du Soleil

Amb més de 50 anys, Les Villages Clubs du Soleil, líder en el sector francès de vacances en família, ofereix 17 destinacions i aproximadament 10.000 llits en tot França. Al mar o a la muntanya, ofereix destins a Marseille, Reverdi, Beg Meil, La Baule, Ronce-les-Bains, Chandourène, Orcières, Vars, Montgenèvre, Oz-en-Oisans, Valmorel, Arc 1800, Les Karellis, Morzine, Bois d’Amont, Val Louron i Superbagnères.

Renouveau Vacances disposa de 9 destinacions repartides en indrets com Port Barcares, Beg Meil, Roquebrune, Val Louron i Digne.