FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 10/12/2021

Nou rècord del web de la FEEC amb més de 3 milions de visites

Entitats

Per primera vegada a la seva història el web de la Federació d’Entitats Excusionistes de Catalunya ha aconseguit superar els 3 milions de visites. Ho ha fet després  d’una clara apostat per fer un canvi d’imatge i de funcionament del web.

El web comença aquest mes de desembre havent rebut 3.054.368 visites i es manté amb una línia ascendent constant.

En els tres darrers anys el portal de la FEEC ja havia presentat xifres de visites importants fins arribar a superar els 2 milions de visites el passat 2020. Els anys anteriors es va fregar aquesta xifra amb 1.877.705 visites l’any 2019 i 1.915.909 visites l’any 2018.

La darrera empenta visual i interactiva del nou web ha servit per superar uns números que ja eren força considerables, però que durant dos anys consecutius s’havien quedat per sota d’aquests 2 milions.

Un pas endavant

Des de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya es va decidir fer un pas més en el camí digital i donar més facilitats als federats i federades per l’accés a la informació de la seva federació amb la posada en marxa el passat 11 de febrer de 2020 del nou portal web.

Un web més intuïtiu, més pensat per poder consultar des dels telèfons mòbils i molt més pràctic per a poder adaptar-se a les necessitats dels internautes, aquestes han estat els conceptes principals a tenir en compte per poder dibuixar l’actual web de la FEEC.

El web ha presentat millores importants en pràcticament tots els apartats però cal destacar el nou lloc de senders que dona a l’usuari una informació privilegiada dels diferents senders homologats del país o la informació augmentada a la pàgina de refugis.

També s’han pogut veure millores en les descripcions dels esdeveniments culturals i esportius o a la pàgina de 100 cims.

El nou lector per a la revista vèrtex permet als subscriptors visualitzar la revista en format digital amb qualitat i sense perdre cap detall de la publicació.

Noves seccions com la de l’àrea de Natura i la possibilitat d’obtenir el segell petjada verda i uns continguts renovats constantment han estat claus per entendre el creixement del web d’un 50% en els dos darrers anys.

La possibilitat des d’aquest 2021 de federar-se online a través del mateix portal web també ha estat una de les opcions més triades pels  nous federats.

A més a més cal destacar els canvis a l’àrea privada per les entitats on s’ha endreçat i fet més visual pel dia a dia de les entitats de la federació.