FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Natura

El terreny de joc de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya és la muntanya i la natura, és per això que la FEEC vetlla pels espais naturals i les bones pràctiques sostenibles en el conjunt de les seves activitats i accions. Des dels seus orígens la FEEC ha estat lligada al descobriment, a l’estudi i al gaudir de la natura. Ara, entrats al segle XXI, en plena crisi climàtica, aquest òrgan segueix el seu paper amb més força que mai amb l’Àrea Natura.

L’Àrea Natura està constituïda per representants que fan d’enllaç entre la FEEC i els diversos espais naturals distribuïts per tot el territori per tal de sumar esforços en les diferents accions promogudes pels espais. A més a més, la FEEC té un coordinador de natura a cada una de les vegueries. Aquests coordinadors són l’enllaç entre la FEEC i les entitats que la constitueixen.

Decàleg bon escalador

Formulari per sol·licitar el segell de Curses i Caminades Sostenibles Petjada Verda- FEEC

Consulta les activitats que ja han obtingut el segell Petjada Verda

L’Àrea Natura de la FEEC ha establert convenis i col·laboracions amb diferents agents al territori per la realització de campanyes de sensibilització conjuntes:

Xarxa de Parcs  de la Diputació de Barcelona

Agents Rurals: Seguiment d’espècies exòtiques i invasores i activitats d’educació ambiental

Mountain Wilderness: Accions de millora als espais naturals de muntanya

Representants FEEC als espais naturals