FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/06/2017

Nou cercador d’instructors i tècnics al web de l’ECAM

Formació

L’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM), amb la col·laboració de l’Àrea d’informàtica de la FEEC, ha creat un nou cercador d’instructors i tècnics on es poden trobar els noms i les dades de contacte d’instructors federatius i tècnics esportius de les diferents disciplines dels esports de muntanya. Alhora també es pot fer una cerca per titulació de la persona, comarca de residència o entitat a la qual pertany, així com cerques combinades. D’aquesta manera, les entitats i clubs excursionistes poden conèixer els seus socis i sòcies amb aquestes formacions o poden trobar persones per col·laborar amb les seves activitats. També és una eina de promoció per tècnics esportius professionals.

Els instructors són persones que han superat aquesta formació pròpia de la FEEC que té com a objectiu formar a qui de forma voluntària realitza les tasques formatives i organitza i dirigeix les activitats de muntanya que es fan a l’entitat. Mentre que els tècnics i tècnics superiors d’esport han realitzat la formació oficial i reglada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, formació que té validesa acadèmica i professional a tot l’Estat espanyol i que capacita per exercir professionalment en qualsevol tipus d’activitat de l’especialitat.

Els requisits per sortir al cercador són ser membres de l’ECAM i tenir el carnet federatiu de l’any en curs. Tothom que compleixi aquests requisits i vulgui sortir al cercador, ha d’enviar l’autorització per la recollida i tractament de dades a ecam@feec.cat.

Foto / Òscar Màrquez