Cercador d’instructors i tècnics

L’ECAM posa a disposició de les entitats i clubs federats el cercador d’instructors i tècnics, un espai on poder trobar persones amb titulacions de muntanya per poder col·laborar amb les seves activitats.

Els instructors són persones que han superat aquesta formació pròpia de la FEEC que té com a objectiu formar a qui de forma voluntària realitza les tasques formatives i organitza i dirigeix les activitats de muntanya que es fan a l’entitat. Mentre que els tècnics i tècnics superiors d’esport han realitzat la formació oficial i reglada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, formació que té validesa acadèmica i professional a tot l’Estat espanyol i que capacita per exercir professionalment en qualsevol tipus d’activitat de l’especialitat.

Els requisits per sortir al cercador són ser membres de l’ECAM, tenir el carnet federatiu de l’any en curs i haver enviat l’autorització per la recollida i tractament de dades. Tothom que compleixi els dos primers requisits i vulgui sortir al cercador, ha d’enviar l’autorització a ecam@feec.cat.