FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 30/03/2023

Montserrat escenari del calendari de Caminades de Resistència

Caminades de resistència Excursionisme

Montserrat s’ha convertit en el decorat perfecte pel que han estat la sisena i setana caminada del Circuit Català de Caminades de

Resistència.

Dues clàssiques com són la 18a Ruta dels Tres Monestirs i la 20a Travessa Molins- Montserrat han compartit escenari amb pràcticament 500 participants entre les dues caminades i amb un recorregut exigent que ha fet que els participants hagin encarat el darrer tams fins al Monestir de Montserrat amb les energies justes.

El vent de tarda i el temps clar han acompanyat a les dues caminades durant bona part del recorregut.

La Ruta dels tres Monestirs proposava sortir des del monestir de Sant Cugat del Vallès i iniciar un recorregut fins al coll de les Onze Hores des d’on, passant pel monestir de Sant Llorenç (La Mola), cova del Drac, l’Obac s’arribava al monestir de Montserrat.

Per la seva banda la Molins-Montserrat és una de les tradicionals pujades a una de les muntanyes icòniques de Catalunya des del mateix poble del centre excursionista organitzador de la caminada. En total els participants van superar una distància de 47,7 km per camins de muntanya degudament senyalitzats, amb un desnivell acumulat de 2.020 metres.

La pròxima aturada del CCCR serà aquest 1 d’abril a la 12a Almogàver organitzada des del Casal Vilaplanenc.