FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

20a Travessa Molins – Montserrat

Distància 49,2 Km
Desnivell 4.414

Aquesta prova forma part de
2023 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Baix Llobregat Caminades de resistència
Entitats organitzadores

CENTRE EXCTA. MOLINS DE REI

Contacte

936 68 79 01
molinsmontserrat@cemmolins.cat

El Centre Excursionista Molins de Rei organitza el 26 de març de 2023 la XXa. TRAVESSA MOLINS DE REI – MONTSERRAT.

La distancia es de 47,7 km per camins de muntanya degudament senyalitzats, amb un desnivell acumulat de 2.020 metres.

És oberta a tothom, especialment tots els vilatans i afiliats a les Entitats locals i comarcals, a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya(FEEC), i d’altres Federacions adherides a la UIAA, o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC. Aquesta travessa és puntuable al Circuit Català de Caminades de Resistència 2023.

Els menors de 18 anys cal que portin una autorització paterna o del tutor al seu càrrec.

Comença a l’Escola La Sínia del barri de La Granja de Molins de Rei a les 7 h del matí, i acaba als porxos de l’ escolania del Monestir de Montserrat.

Per a aquelles persones que s’ho volen prendre amb més calma, hi ha un segon recorregut de 29 kms i desnivell acumulat de 1853 m, començant a caminar des de les rodalies d’ Ullastrell, on es pot arribar amb autocar facilitat per l’Organització (preu a consultar) des del punt de sortida a Molins de Rei o amb cotxe particular.

L’itinerari estarà totalment senyalitzat amb marques de color blanc amb un punt verd al centre, també amb cintes, i en algunes cruïlles hi haurà fletxes fosforescents.

Hi haurà controls que marcaran el pas dels participants, en tots ells hi haurà avituallaments i refrigeris, i en un d’ells, l’esmorzar.

La Comissió de la Molins de Rei – Montserrat, convida a tothom a participar en aquesta caminada, que us la feu vostra, que la gaudiu i que pugueu compartir les vostres experiències amb nosaltres.

Per qualsevol dubte o informació podeu adreçar-vos a la direcció de correu: molinsmontserrat@cemmolins.ca