FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 31/07/2020

Més de 200 participants a les proves d’accés a tècnics esportius de muntanya i escalada

Ripollès Alpinisme Escalada esportiva Formació

Més de 200 esportistes han participat a les proves d’accés a tècnics esportius de muntanya i escalada que s’han fet a RipollLes proves es van adequar molt curosament amb les mesures sanitàries pertinents a causa de la Covid-19. Les sortides estaven programades perquè no coincidissin molts alumnes a la vegada, així com l’ús de desinfectants, mascaretes d’ús obligatori menys per la pràctica esportiva i menys quan hi hagués suficient distància.

Aquestes proves reglades i convocades pel Departament d’Ensenyament, tenen una durada de quatre dies. Durant aquestes jornades es van fer proves de tècnic de barrancs, escalada, mitja muntanya i senderisme.

L’organització d’aquestes proves va venir per part de l’INS de Ripoll amb els tècnics ECAM i amb la coordinació de tècnics  de la FEEC . Marc Umbert va ser el coordinador que es va encarregar de buscar les zones per fer les proves a Ripoll així com organizar tots els tècnics superiors que estaven al tribunal i de reforç.

Els primers resultats van ser entregats el passat divendres i el dilluns els últims i definitius. Esperem que tots hagin tingut sort.