FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/09/2015

Matrícula oberta per al nou curs d’especialista en Trail Running i OCR d’Orthos i la FEEC

Avantatges Formació

L’escola Orthos presenta el nou curs d’especialista en Trail Running & OCR amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). La presentació dels diferents mòduls i del funcionament del curs tindrà lloc a Barcelona els dies 18 o 19 de setembre a les 10 hores. L’assistència a la presentació és gratuïta, però per garantir la plaça i esbrinar el dia i el lloc definitius de la presentació cal fer una reserva prèvia via formulari d’informació.

El curs d’especialista en Trail Running & OCR és de caràcter avançat i es realitza presencialment, amb clases en l’aula, la muntanya i en pistes d’obstacles professional. El curs està pensat per formar a entrenadors que preparen persones per participar en proves de curses per muntanya o d’obstacles. L’objectiu de l’especialista en Trail Running és que les persones facin activitat física al medi natural i coneguin millor les seves capacitats i limitacions, així com la transmissió de valors de convivència i respecte a l’entorn natural. Els federats tenen prioritat un descompte en la realització del curs, gràcies a l’acord de col·laboració que establert entre la FEEC i Orthos el passat mes de juliol.

Orthos és una escola que forma a persones que tenen cura a altres persones, i que aporta productes i serveis esportius i de salut. És un centre de formació amb una visió integral de l’individu que potencia, inspira, aporta benefici a la societat. Imparteix formació en els sectors d’esports i oci, en tècniques manuals i de quiromassatge, dansa, seguretat i riscos laborals.

feec-orthos-curs-barcelona-1