FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/05/2014

L’Open Bloc dels Bous de la Salle celebra enguany la 10a edició

Escalada esportiva Escalada

El Club Esportiu Universitari Enginyers Telecos SE organitza, juntament amb Els Bous de la Salle, el 10è Open Bloc els Bous de la Salle, al Campus Internacional de la Salle, els dies 13, 14 i 15 de maig, i la segona prova de la Copa Catalana d’Escalada en Bloc, el 17 de maig. Aquesta última cita puntua per la Copa Catalana d’Escalada en Bloc que organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Open Bloc dels Bous de la Salle

La 10a edició de l’Open Bloc del Bous de la Salle, un esdeveniment de referència dins del món de l’escalada que enguany s’amplia una dia més, comptarà amb un total de 50 blocs equipats per escaladors com Ramón Julián, Edu Marín, i, figures internacionals com James Pearson i Caroline Civaldini. Els blocs estaran distribuïts en diferents estructures (rocòdrom interior, estructura de competició de la FEEC i estructura de competició de Gàrgola) que es podran escalar des de les 10 del matí fins a les 10 de la nit.

 Open Bous de la Salle-2

La inscripció es fa el mateix dia de la competició a la carpa d’organització situada al camp de bàsquet del Campus Internacional de la Salle. Els participants que no estiguin federats a la FEEC o a la FEDME hauran de pagar un suplement de 2 euros per cobrir l’assegurança d’accidents.Durant l’Open hi haurà ambientació musical, servei de bar i sorteig de material a càrrec dels col·laboradors de la trobada com Didak’s o Charko.

Copa Catalana d’Escalada en Bloc

La segona prova del Calendari de la Copa Catalana d’Escalada en Bloc de la FEEC del dissabte 17 de maig comença a les 8.00 hores amb la formalització de les inscripcions. Per poder participar-hi cal presentar la llicència federativa en vigor i pels menors d’edat una autorització firmada pels pares. La inscripció s’ha de realitzar des la pàgina web de la FEEC abans del 15 de maig.