FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Roger Mestres
Foto: Roger Mestres

Notícies - 13/07/2023

L’Olla Vertical passa a formar part de la Copa

Ripollès Curses per Muntanya Curses per Muntanya

Amb un comunicat emès aquest dijous des de la Unió Excursionista de Vic, entitat organitzadora de la cursa, s’ha informat del canvi de categoria de l’Olla de Núria Vertical. Aquesta competició passa de ser prova open a formar part de la 13a Copa Catalana de Curses Verticals. L’esdeveniment tindrà lloc a la vall de Núria (Ripollès) el pròxim 7 d’octubre.

L’Olla Vertical substitueix el KMV Roquetes programat per al 10 de setembre, suspensió de la qual se’n va informar recentment. L’Olla de Núria Vertical ja va pertànyer a la Copa l’any passat. I, el 2021, va ser Campionat de Catalunya sènior.

La prova comptarà amb una distància de 4 quilòmetres i un desnivell de 949 metres. L’itinerari recorrerà localitzacions emblemàtiques com el Santuari de Núria (1960 m) o el Puigmal (2909 m).

L’Àrea Esportiva de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha estat buscant solucions per a tancar el calendari i les puntuacions de la Copa. Cal recordar que la competició ja ha tingut dues cites: Sobrepuny i Casamanya. La FEEC agraeix la predisposició de la Unió Excursionista de Vic.