FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Ximo Barberà
Foto: Ximo Barberà

Notícies - 30/06/2023

Se suspèn el KMV Roquetes

Baix Ebre Curses per Muntanya Curses per Muntanya

Amb un comunicat emès aquest dijous, des del Trail Roquetes, organitzadors de la cursa, s’ha fet efectiva la suspensió de l’edició d’aquest 2023 del KMV Roquetes.

COMUNICAT:

“Desprès de 12 edicions, de l’ any 2010 al 2022, se suspèn l’ edició del KMV ROQUETES 2023.
La prova, 1r Campionat de Catalunya de Verticals i diversos cops cursa de la Copa FEEC o Fedme, no es realitzarà aquest setembre derivat de les incompatibilitats que els membres de l’organització amb més dedicació tenen a nivell laboral i personal.

En contacte amb la FEEC, aquesta cercarà la millor solució possible, per al Campionat de la Copa, malgrat el poc temps disponible.

Agraïm el suport de tants voluntaris/es, col·laboradors/es, entitats, organismes, i corredors/es, havent fet d’ un somni, una realitat que ha durat més d’ una dècada.

El futur? El camí està fet, ens retrobarem.

Salut i Muntanya.
Amunt a Caro!.”

 

La prova que formava part de la 13a Copa Catalana de Curses per Muntanya deixarà la competició amb només tres curses en aquesta edició. Des de l’Àrea Esportiva de la FEEC es decidirà els pròxims dies com quedarà el calendari i les puntuacions a la copa que de moment ja ha disputat dues curses al Sobrepuny i al Casamanya.