FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Pau Aguilera
Foto: Pau Aguilera

Notícies - 03/12/2021

L’Isard Atac Skimo inicia la temporada d’esquí de muntanya

Ripollès Esquí de muntanya Esquí de Muntanya Seleccions catalanes

Tret de sortida a la temporada competitiva de l’Esquí de Muntanya a Catalunya amb l’Isard Atac Skimo.

La prova del Ripollès organitzada des de l’ Ski Club Camprodon ja té inscripcions obertes. La prova serà Campionat de Catalunya de Sprints, 7 de desembre, i la primera prova de la 17a Copa Catalana de Curses Verticals (FGC) el dia 8 de desembre. Amb aquesta prova s’inicia una temporada d’esquí de muntanya que s’allargarà fins al 3 d’abril amb la Cursa Certascan – Trofeu Sergi Escalera de l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró, última prova de la 38a Copa FEEC d’Esquí de Muntanya i Campionat de Catalunya per Equips. Les inscripcions es poden fer a través del gestor d’inscripcions de la FEEC.

Campionat de Catalunya de Sprints

El Campionat de Catalunya de Sprints se celebrarà el proper dia 7 de desembre a l’estació Vallter 2000 (Ripollès), ubicada a la part nord del circ d’Ulldeter i l’occidental del de Morens. Ho farà després d’una llarga espera, ja que la darrera edició, que s’havia de celebrar l’últim cap de setmana de gener de 2021, no es va poder celebrar a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19. Per aquest motiu, el Campionat de Sprints torna el proper pont de desembre amb molta il·lusió i amb ganes de descobrir els nous Campions de Sprints de la temporada 2021-2022.

17a Copa Catalana de Curses Verticals

Enguany, la 17a Copa Catalana de Curses Verticals estarà formada per quatre proves. Després de l’Isard Atac Skimo el proper 8 de desembre, la Copa continuarà el 2 de gener amb la Crononúria de la Unió Excursionista de Vic, seguirà el 29 de gener amb la 14a Crononiu de La Molina Club Esports i finalitzarà el 6 de febrer amb la Vertical Valls d’Àneu de l’Espot Esquí Club Valls D’Àneu. Aquesta última serà l’encarregada de decidir els guanyadors i guanyadores de la Copa.